Ögonfransförlängning, fördel 1

Ögonfransförlängning fördel 1 – Spara tid

En, enligt mig, självklar fördel med ögonfransförlängning är att det sparar tid. Jag sminkar mig i stort sett dagligen och har gjort så i många år. Det är helt upp till var och en men jag tycker att jag ser bättre ut med smink och jag vill därför gärna vara sminkad när jag ska någonstans. Med åren har jag sminkat mig mindre men mascaran kvarstår och fransarna kommer förbli en av de viktigaste komponenterna.

Eftersom att mina ögonfransar mer eller mindre står rakt ut och lätt lägger sig kräver de extra mycket kärlek. Kärlek i det här fallet är tid. Jag överdriver inte om jag påstår att halva man sminktid går åt till att fixa fransarna. Motsvarande tid sparar jag när jag har ögonfransförlängning. Jag borstar dem på morgonen och sedan är de klara. En enkel bas och sen är jag färdigsminkad. Det är så praktiskt!

”Jag sparade flera timmar i månaden med fransförlängning, och som man brukar säga ”tid är pengar” 🤑

Mer tid på morgonen

Jag räknade på hur mycket tid som jag sparade en gång för flera år sedan. Exakt hur mycket det blev per månad kommer jag inte ihåg men säkerligen flera timmar. Då sminkade jag mig överlag mer och oftare så tidsbesparingen var mer men även nu skulle jag spara någon timme i veckan, om inte mer. Det är dessutom tid som är ganska så värdefull. Oftast sminkar jag mig på morgonen så sparade jag 15 minuter fick jag 15 minuters mer sömn eller mer tid att äta frukost. Jag räknade om tiden till pengar, utifrån min dåvarande lön, och det blev några kronor per år. Förvånansvärt många kronor om jag inte missminner mig. Jag jobbade ju inte motsvarande tid som jag sparade, det var mer för att konkretisera värdet i tidsbesparingen. Det motsvarade inte riktigt vad fransförlängningen kostade men det var en bit på väg. Tid kan motsvara pengar men det kan också vara betydligt mer värdefullt. Särskilt viss tid är extra dyrbar, såsom på morgonen när man är morgontrött. 😴

För mig är tidsbesparingen med fransförlängning en stor fördel. Det är en av anledningarna till att jag funderar på att skaffa fransförlängning igen.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *