fransförlängning, ingen mascara

Ögonfransförlängning fördel 2 – ingen mascara

För mig är det en stor fördel med ögonfransförlängning att jag slipper använda mascara och böja upp fransarna. Jag har skrivit förut att mina fransar inte har någon böj, och jag kommer säkert skriva om det igen.  Det är ett högst återkommande problem som upptar allt för mycket av min sminktid. 🤪 På grund av att det tar mycket tid att få till en bra böj uppskattar jag verkligen fransförlängning. Med ögonfransförlängning vet jag alltid att mina fransar kommer att se bra ut. De är alltid fylliga, långa, svarta och har en otrolig böj. Jag skulle aldrig lyckas få till samma effekt med mina egna ögonfransar, även med ögonfransserum. Det är väldigt individuellt, men för mig med tunna och ledsna fransar kan de helt enkelt inte konkurrera med fejkfransar.

Lättsamma och vackra fransar

Varför att slippa mascaran är en så stor fördel beror egentligen på att det är flera fördelar. Jag sparar förvånansvärt mycket tid på att inte behöva böja upp och måla ögonfransarna varje dag. Dessutom är resultatet mycket bättre. Fransförlängningen sparar mig mycket tid, mer tid än för vissa andra, eftersom att jag har vad jag kallar ”problemfransar”. Med fransförlängning finns fransarna bara där och är dessutom mycket vackrare än när jag använder mascara.

Blöta fransar, inget problem

Ytterligare en fördel med att jag inte behöver använda mascara är att risken för en fallerad make up minskar. Jag tror att de flesta som använder mascara regelbundet har varit med om att fransarna har blivit ofrivilligt blöta. Ett inte helt ovanligt scenario är att man går ut och det börjar regna. Och är det inte konstigt hur det oftast verkar hända när man har (eller snarare hade) den perfekta sminkningen…? 😅 

Frysta fransar, inget problem 

Jag, som är från norra delen av Sverige, har också fajtats med snö och minusgrader. När jag skriver minusgrader menar jag inte -2 utan snarare -22. Så när man går ut och andedräkten blir till ånga blir det iskristaller i hår, ögonbryn och ögonfransar. Vad händer då när man kommer in? Jo såklart smälter isen och det har samma reaktion som om man har gått igenom en dusch 😩

Jag vet inte hur många gånger som jag har gått hemifrån och med en tjusig make up. För att sedan komma fram och se ut som en tvättbjörn. 😂

Så för mig är det här definitivt en stor fördel med att ha fransförlängning. Det är så många gånger som jag känt mig så lättad och så fri över att ha fransförlängning. Jag vet att det är en liten sak, men det är så otroligt skönt att veta att fransarna kommer att se likadana ut även när det börjar ösregna. Samma sak när jag har lagt min make up och jag vet att den kommer att se likadan ut. Möjligtvis kommer jag ha lite rosigare, vintrigare kinder men i övrigt vet jag att allt kommer att se likadant ut. Det är en frihet, även om det är en liten sak är det en sjukt skön känsla. Så för mig kommer det alltid att vara en väldigt stor fördel med att ha ögonfransförlängning.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *