Inlägget innehåller annonslänkar.

Xlash är ett populärt och växande märke, de är mest kända för sitt ögonfransserum men har också flera andra produkter. Jag har testat några olika Xlash-produkter som jag har skrivit recensioner om. Här på Fransar hittar du flera av Xlash produkter som säljs via olika återförsäljare. I det här inlägget hittar du en beskrivning av de flesta av Xlash produkter, recensioner och annan information om Xlash.

Xlash serum

Xlash har flera produkter som innehåller någon form av serum. För ögonfransar och ögonbryn finns näringsserumen Xlash och Xrows som ska göra fransarna och brynen mer fylliga och markanta. Näringsserum är just det som Xlash har grundat sitt varumärke på. Vill man också få en lite piggare look finns även Wake Me Up Serum och Eye Gel Pads som man använder under ögonen för att reducera påsar och mörka ringar. De också Xlips, som ska göra att läpparna tillfälligt blir mer fylliga och putiga. Här nedan finns korta beskrivningar och länkar till recensioner av de produkter som jag har testat.

Xlash ögonfransserum

fungerar xlash serum. recension av Xlash fransnäring
Köp Xlash fransnäring här

Betyg av Xlash ögonfransserum: 9 av 10

Av de recensioner om Xlash som jag har sett blir de ofta hyllade. Kunderna verkar inte bara vara nöjda utan även hängivna. Många skriver att de har testat många andra fransserum men att Xlash är det bästa.

När jag började bloggen hade jag inte testat Xlash och jag tyckte faktiskt att hysterin kring dem var lite väl mycket. Det var så många som verkade vara helt frälsta vilket kändes överdrivet och nästan lite konstlat. Till slut gav jag i alla fall upp, jag var tvungen att testa och nu får jag äta upp min skepticism. Jag skulle inte gå så långt som att säga att jag aldrig kommer att använda något annat ögonfransserum igen. Jag har använt Revitalash innan och jag är väldigt nöjd med resultatet och skulle gärna använda det igen. Däremot är jag positivt överraskad över hur bra Xlash fungerar.

Varför jag väljer att fortsätta med Xlash är för att jag upplever att det fungerar i stort sett lika bra som Revitalash men kostar mindre än hälften. Xlash är dessutom inte testat på djur, en väldigt positiv aspekt. En extra bokus är att Xlash inte innehåller några oljor så det går bra att använda när man har fransförlängning. På totalen är det enligt mig ett väldigt bra ögonfransserum. Fullständig recension av Xlash ögonfransserum.

Xlash Pro

Xlash pro fransserum, stor förpackning 6 ml recension
Köp Xlash Pro ögonfransserum här

Betyg av Xlash Pro: 9 av 10

Som jag har förstått det är Xlash Pro samma sak som Xlash ögonfransserum, det är näringsserum för fransarna, men i större förpackning. Jag har själv Xlash Pro då det var betydligt mer prisvärt per milliliter när jag skulle köpa Xlash. Recension av Xlash Pro.

Xlips Lip Plumper

Fungerar Xlips? Recension av Xlips från Xlash
Köp Xlips här

Betyg av Xlips: 3 av 10

Xlips Lip Plumper är ett serum som ska göra att läpparna ser fylligare ut. Den ska fungera mjukgörande och återfukta läpparna samt göra dem mer definierade och göra munnen mer putig. Jag har läst flera recensioner av personer som som är nöjda. Flera uppger att de både tycker att läpparna känns fylligare och att de är mer återfuktade.
Min upplevelse var tyvärr inget vidare, jag är inte imponerad av Xlips Lip Plumper. Jag tyckte inte att läpparna kändes varken återfuktade eller mer fylliga. Det finns andra plumpers som fungerar betydligt bättre enligt min mening. Recension av Xlash Lip Plumper.

Xbrows ögonbrynsserum

Ögonbrynsnäring Xlash, Xbrow ögonbrynsserum för fylligare bryn
Köp Xbrow här

Jag har inte själv testat produkten men utifrån vad jag har kunnat läsa mig till fungerar det likadant som Xlash ögonfransserum men för ögonbrynen. Det är ett näringsserum som ska göra ögonbrynen fylligare genom att det får befintliga strån att bli längre och i vissa fall mörkare. Serumet kan också göra att småstrån växer längre och bli tydligare, på så vis blir ögonbrynen mer markanta och fylligare. Enligt recensioner och kommentarer som jag har läst kan man använda Xlash ögonfransserum även på ögonbrynen. Då jag inte har provat själv så vet jag inte om det fungerar lika bra med fransserumet som med Xbrows. En fördel med Xbrows är att den har en pensel som är bättre lämpad för att applicera serum på ögonbrynen, vilket kan göra det lättare och jämnare.

Xlash Rejuvenating Eye Gel Pads

Ta bort mörka ringar under ögonen med Xlash eye-gels
Köp XLash Eye Gels här

Jag har inte testat denna produkt och kan därför inte uttala mig om den. Utifrån Xlashs beskrivning kan man använda Rejuvenating Eye Gel Pads under ögonen för att få en föryngrande effekt. Gelen ska ge en avslappnande känsla som kan hjälpa mot trötta påsar under ögonen.

Xlash wake me up serum

Serum mot mörka ringar och påsar under ögonen. Xlash wake me up serum
Köp Xlash awakening eye serum här

Även denna produkt har jag inte hunnit testa ännu. Det är dock en av Xlashs produkter som jag är mest intresserad av att prova. Xlash wake me up serum ska hjälpa mot mörka ringar under ögonen och ge en piggare look. När min nuvarande ögonkräm är slut blir det här nästa produkt att testa. Självklart kommer en recension av wake me up serumet så snart som jag har testat det. Har du använt det lämna gärna en kommentar om din upplevelse.

Xlash mascara

Recension av Xlash mascara, hur fungerar mascara från Xlash?
Köp Xlash mascara här

Betyg av Xlash Mascara: 7 av 10

Som komplement till ögonfransserumet har Xlash utvecklat en mascara. Enligt mig är mascaran bra, inte den bästa som jag har använt men en av de bättre. Borsten fångar upp relativt lite mascara vilket gör den lätt att applicera utan att fransarna klumpar sig. Man kan få en snygg naturlig look genom att lägga ett lager och vill man ha en mer effektfull look kan man lägga på flera lager. Recension av Xlash mascara.

Xbrow Eyebrow Gel

Det här är produkten som jag ser mest fram emot att testa från Xlash. Jag har läst om andra som har provat Xlash Eyebrow Gel som har varit väldigt nöjda. Ögonbrynsgelen ska vara mjuk och följsam, så stråna ögonbrynen blir inte helt stela, men det håller ändå ögonbrynen på plats. En perfekt kompis att ha på sommaren när man inte vill använda så mycket smink. Jag ser fram emot att bara kunna färga ögonbrynen, använda Xbrow Eyebrow Gel och sen lägga en lätt bas och sedan vara färdig för en härlig sommardag ute. Som vanligt, om du har provat produkten, Xrow Eyebrow Gel, får du gärna lämna en kommentar om vad du tycker om produkten.

Forma ögonbrynen med Xlash xbrow gel
Köp Xbrow gel här

Om Xlash

Xlash grundades 2011 i Storbritannien, men har efter dess flyttat sitt huvudkontor till Stockholm. Deras produkter säljs idag till 25 länder runtom i världen. Som namnet antyder var fokuset från börjat ögonfransar, genom deras fransserum, men de har sedan dess lanserat flera andra produkter. Det är en naturlig utveckling eftersom att Xlash serum har blivit så otroligt uppskattat. Över 3,5 miljon personer har testat deras produkter. När man går igenom Xlash produkter kan man se ett tydligt fokus på ögonen, man kan säga att det är deras expertområde, men de har också produkter för andra användningsområden. Namnet på produkterna börjar alltid med ett X, men de kallas inte alltid Xlash. Produkter för läpparna går under namnet Xlips och produkter för ögonbrynen heter Xbrow men alla är en del av Xlashs sortiment.

Det var allt för nu. Xlash har några fler produkter som inte finns med i inlägget men du kan hitta alla produkter som våra återförsäljare har under Produkter – Xlash. Om du har någon fråga eller har du använt någon eller några av Xlash produkter får du väldigt gärna lämna en kommentar om dina upplevelser. Låt oss sprida vår kunskap och hjälpa varandra 🙌


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *