Xlips Lip Plumper

Recension av Xlips Lip Plumper

Inlägget innehåller annonslänkar.

Xlips Lip Plumper tillverkas av Xlash. Eftersom att jag är så nöjd med Xlash fransserum ville jag testa Xlips. Här är mitt betyg och omdöme av produkten.

Hur fungerar Xlips Lip Plumper?

Xlips Lip Plumers är ett serum vars syfte är att återfukta läpparna och göra dem fylligare. De aktiva ingredienserna ska framhäva läpparnas collagen genom att gå ner genom epidermis celler i läpparna. Det ska göra att läpparnas elastin och collagen växer och att blodcirkulationen i läpparna ökar, vilket gör att läpparna tillfälligt sväller och därmed ser fylligare ut.

Serumet är väldigt tunn och genomskinlig, inte kletig som läppglans. Man ska applicera Xlips på rena läppar, eventuella andra produkter (såsom läppstift och läppglans) ska alltså tas bort först. Sedan lägger man på ett tunt lager och låter det verka i ca 15 minuter.

Mitt omdöme av Xlips Lip Plumper

Mitt betyg av Xlips Lip Plumper är 3 av 10 🌈🌈🌈

Fördelar

  • Lätt att applicera
  • Tunn och lättflytande formula
  • Väldigt snygg och exklusiv förpackning
  • Inte så mycket pirrande/stickande känsla i läpparna

Nackdelar

  • Ingen vidare fyllighet/putighet
  • Känns inte återfuktande
  • Fungerar inte som läppbalsam/glans

Därför är jag inte nöjd med Xlips Lip Plumper

Enligt mig är Xlips Lip Plumper verkligen inte Xlashs bästa produkt. Jag hade ganska höga förväntningar eftersom att deras ögonfransserum har fungerat så bra. Tyvärr levde produkten inte upp till förväntningarna.

Första intrycket när jag fick hem förpackningen var att den känns exklusiv. Precis som ögonfransserumet kommer den i en lyxig och snygg box och flaskan med serum känns gedigen. 

När jag applicerade Xlips kändes det som att serumet la sig som vatten ovanpå läpparna, som att det inte gick igenom huden. Serumet trängde ändå in i läpparna snabbt, vilket jag antar är bra. Då kände jag en lätt pirrande känsla, som höll i sig i drygt en kvart. Sedan var serumet i stort sett borta. Eftersom att det står läppbalsam och gloss på förpackningen trodde jag att det skulle ligga på läpparna. Jag trodde att det skulle vara som ett läppglans, d.v.s. ligga kvar på läpparna och ge glans. Efter att ha läst Xlashs beskrivning tolkar jag det som att det ska fungera som ett serum. Om jag hade vetat om det innan skulle jag nog inte köpt Xlips, eftersom att det verkar vara en annan typ av produkt än jag förväntade mig.

Strax efter kändes det som att läpparna hade blivit rynkigare. De kändes inte torra men däremot som att de har dragit ihop sig, som när man har ätit mycket salt. Xlash själva skriver på sin sida att deras Lip Plumper ska minska rynkor märkbart. Om man använder serumet kontinuerligt kanske det blir så men utifrån min första användning tycker jag snarare det känns tvärtom.

När det kommer till fylligheten, eller putigheten, ser jag ingen direkt effekt. Den lätt pirrande känslan var kvar i drygt en kvart och avtog successivt, men jag tyckte inte att läpparna såg annorlunda ut då heller. Pirret var svagare än vad jag har känt när jag använt andra plumpers. Jag vet inte om det kan vara en anledning till den mindre tydliga effekten. För de som tycker att den pirrade/stickande känslan är obehaglig skulle Xlips kunna vara ett alternativ.

Fortsatt testning

I en recension läste jag att en kvinna fick mer återfuktade läppar av den här produkten. Hon använde det varje dag på vintern och det hjälpte mot hennes vanliga torra läppar. Så det är värt ett försök att använda Xlips plumper kontinuerligt över flera dagar för att se om det ger ett bättre resultat.

Fungerar Xlips? Recension av Xlips från Xlash
Köp Xlips hos Xlash

Utifrån det här första testet kan jag säga att det här är den plumper som jag tycker minst om. Jag har provat några andra märken tidigare och jag upplever att de har gett mer effekt. Personligen föredrar jag dessutom plumpers i läppglans och inte i serumform. Tycker man däremot inte om läppglans kan Xlips Lip Plumper vara ett alternativ. Här nedan hittar du information om Xlash andra läppserum, Xlips EGF. Jag har inte testat det men det ska ge läpparna en fylligare effekt över tid.

Xlips EGF

Xlash har också Xlips EGF som ger läpparna näring, vilket ska göra läpparna mer återfuktade och fylligare över tid. Medan Xlips lip plumper är ett läppglans som ger en effekt för stunden så är Xlips EGF en läppbalsam som ska ge en mer långvarig effekt.

EGF ska användas dagligen så min tolkning är som läpparnas variant av Xlash fransserum. Däremot verkar inte kunderna vara i närheten av lika nöjda med Xlips EGF som Xlash ögonfransserum. Eftersom att fransserumet har funnits betydligt längre finns det många fler recensioner att tillgå men utifrån vad jag kan hitta är det flertalet användare som inte har sett någon effekt av EGF. De uppger att EGF inte fungerar och att det inte är värt priset. Det är möjligt att de missnöjda kunderna inte har använt Xlips EGF tillräckligt länge för att det ska bli någon effekt. Precis som med ögonfransserumet antar jag att det tar lite tid.

Det finns också flera kunder som är nöjda, de uppger att deras läppar har blivit både mer återfuktade och mer markerade eller fylliga. Eftersom att jag inte har testat det själv så kan jag varken säga bu eller bä. Vill du läsa mer eller testa EGF kan du följa länken till en butik nedan.

Finns det någon annan Xlips? Xlips EGF
Klicka här för mer information hos Xlash

Läs gärna mitt inlägg om Xlash. Där har jag samlat all information om Xlash, flera av deras produkter samt recensioner av de produkter som jag har testat.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *