Ögonfransserum fördel 2 – lätt att underhålla

En fördel med ögonfransserum gentemot ögonfransförlängning är att det krävs mindre underhåll. Som jag har skrivit om tidigare så kan man få en mycket tydligare effekt med ögonfransförlängning än med ögonfransserum. Enligt mig har dock ögonfransserum en stor fördel när det gäller underhållet. Bara en sådan sak som att om man väntar för länge med infill när man har fransförlängning ser det inte klokt ut.

När man använder ögonfransserum köper man en ny förpackning några gånger per år. Det varierar beroende på vilket märke och hur ofta man använder. Sedan lägger man på ögonfransserumet själv, så man kan göra det när helst det passar. Åker man iväg kan man ta med sig serumet och missar man någon gång är det inte hela världen.

När man har ögonfransförlängning är man beroende av någon annan, det vill säga fransstylisten. Man måste komma ihåg att boka en tid för infill och avsätta tid för det. Tiderna tenderar också att vara begränsade utanför kontorstid. Det finns förstås och vissa salonger har längre öppettider men flera som jag har gått till har främst haft tider under dagtid på vardagar. Så om man har ett jobb under kontorstid kan det vara en utmaning att få en passande tid att fylla på fransarna.

Så att använda ögonfransserum är betydligt smidigare på sitt sätt i jämförelse med ögonfransförlängning. Man är inte beroende av någon annan och man behöver inte ta sig tid för en behandling. 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *