Ögonfransserum fördel 1 – Längre fransar

Anledning till att jag började med ögonfransserum var för att få längre fransar. Jag gissar att det är en av de främsta anledningarna för de flesta. Jag hörde om fransserum av en vän för ungefär 10 år sedan, innan jag visste något om fransförlängningar. För mig lät det som något som skulle vara för bra för att vara sant, att ett näringsserum skulle kunna göra så att jag fick långa fina ögonfransar. Min vän använde NeuLash och jag såg ju att det fungerade för henne så jag köpte också en förpackning. Jag trodde i min enfald då att NeuLash var ensamma om detta förunderliga serum, så jag sa aldrig ögonfransserum eller näringsserum utan för mig var det bara ”NeuLash”. Det fungerande långt över förväntan, jag var så nöjd och jag fick många komplimanger för mina ögonfransar.

Jag ska erkänna att nöjdheten svalnade något när samma vän började med ögonfransförlängning och därmed hade ännu mer uppseendeväckande fransar. Mina fransar var dock fortfarande var väldigt långa och flera häpnade över att det var mina egna ögonfransar. Så jag fortsatte att använda NeuLash ett bra tag till. Så småningom kom det fram att NeuLash innehöll  prostaglandinanaloger (PGA) och därför fick det inte säljas på den svenska marknaden. Du kan läsa mer om prostaglandinanaloger i näringsserum och om läkemedelsverkets rapport där de undersökte olika näringsserum efter PGA i inlägget Ögonfransserum – effekter och bieffekter.

Långa fransar mer naturligt

Jag har sedan använt flera andra näringsserum och varit väldigt nöjd. För även om ögonfransförlängning har sina fördelar så har även näringsserum det. Det är ett väldigt lättsamt och praktiskt sätt att få längre och fylligare ögonfransar. Dessutom är det fortfarande mina egna fransar, inte lösögonfransar eller extensions.

Nu för tiden talas det om allt fler fördelar med näringsserum. Flera märken sägs göra fransarna tjockare, mörkare och få en tydligare böj. Huruvida detta stämmer eller ej vet jag inte och det kan säkert variera mellan olika märken och för olika personer. Det känns dock inte osannolikt att det kan vara en kedjeeffekt. Om man har en viss naturlig böj på sina ögonfransar och fransarna blir längre kan också böjen synas tydligare. Att fransarna ser fylligare ut är logiskt i och med att korta fransar, som knappt varit synliga tidigare, blir längre och får ta mer plats i fransraden. Gällande om fransarna blir mörkare kan jag inte uttala mig om för att jag färgar mina ögonfransar.

Det är såklart roligt om fransarna blir mörkare, blir mer böjda eller tjockare men även att ”bara” få längre fransar är väldigt trevligt. Därför har jag ingen intension att sluta använda ögonfransserum.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *