Revitalash thickening schampo och balsam

Inlägget innehåller annonslänkar.

Jag har hittat två nya produkter som jag är väldigt sugen på att testa. RevitaLash har nämligen thickening schampo och thickening balsam, som ska vara ett hjälpmedel mot tunt hår. Jag har alltid haft väldigt tunt hår och jag fäller som en hund som byter päls. Så jag har i många perioder letat efter som en tok efter schampo som ska göra håret tjockare. I min erfarenhet är de ofta dyra men inte särskilt effektiva, hellre än bra med andra ord. För flera år sedan blev min hårbotten mer känslig och reagerade illa på många typer av schampon. Flera av de schamposorterna som jag alltid hade använt i flera år fick min hårbotten att klia. Så efter det har min experimentella sida fått stå bi gällande håret.

Varför jag är sugen på att ändå testa RevitaLash är för att deras ögonfransserum varit så otroligt bra. Läs gärna min recension av RevitaLash för mer information om ögonfransserumet. Risken finns förstås att min hårbotten kommer att reagera igen, men det är ändå värt ett försök. Det känns som att chansen att det faktiskt fungerar är så pass stor att det är värt risken. I värsta fall kan jag alltid bara sluta använda schampot. Men i bästa fall reagerar jag inte på det och jag får tjockare hår.

Revitalash-schampo
Köp Revitalash schampo här

Utifrån mina erfarenheter av RevitaLashs fransserum har jag lärt mig att det kan dröja ganska länge att få effekt. Så jag skulle inte bli förvånad som det tar några månader för RevitaLashs thickening schampo och balsam också. Därför är det avgörande att jag tål schampot för att jag ska kunna få någon effekt, så jag håller tummarna.

Jag har alltid avundats de som har en tjock hästsvans, det är väldigt eftersträvansvärt för mig. Skulle jag dessutom tappa mindre hår skulle både jag och vår dammsugare vara väldigt glada. Kanske lite för stora förhoppningar på RevitaLashs schampo, men bara någon effekt alls skulle vara roligt.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *