Black Friday fynd

Passa på att fynda under Black Friday-vecka

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko & Eleven.

Idag blir det ett kortare inlägg. Jag vill bara tipsa om att om du har funderat på att prova ögonfransserum, eller om du tänkt köpa smink, hårprodukter eller liknande kan det vara en god idé att passa på nu. Under Black Friday har många butiker rabatt på stora delar av sortimentet. Det kan finnas många kronor att spara, särskilt när det handlar om lite dyrare varor.

Tips för dig som letar julklappar (till andra eller dig själv) är adventskalendrar. Det blir bara mer populärt för varje år och många stora märken har lanserat riktigt bra kalendrar för 2020. Ofta är de prisvärda och därför tar de också slut snabbt, men när jag kollade Eleven nyss fanns det fortfarande flera sorter kvar.

Det är många som säger att priserna är samma, att butikerna höjer priset och lägger in rabatterat pris. Så att det rabatterade priset är samma som ordinarie pris i slutändan. I vissa fall stämmer så det är alltid bra att ha lite koll på vart priset brukar ligga. I min erfarenhet brukar det inte vara så på t.ex. Lyko. När de erbjuder reducerat pris med en viss procent brukar det vara avdraget från produktens ordinarie pris.

Jag köpte Xlash på 20%

Jag köpte Xlash från Lyko för någon vecka sedan för att det var 20%. Xlash brukar 6 ml brukar kosta 699 kr och jag betalade 559,20 kr, det vill säga 20% billigare. Jag gjorde faktiskt en ganska stor beställning då för det var många saker som jag har funderat på att köpa som var nedsatta. En av produkterna som jag beställde var Reviatashs schampo. För ett tag sedan skrev jag om att jag skulle vilja testa Reviatash thickening schampo eftersom att deras ögonfransserum varit så effektivt. Schampot är i den dyrare prisklassen, 400 kr för 250 ml, och jag vet inte ens om jag kommer att tåla det så jag väntade med att köpa det. Jag passade också på att köpa bareMinerals mineralpuder, som är min favorit. Även deras produkter är lite dyrare (men helt värt det!), en burk kostar strax under 400 kr. 

På totalen sparade jag många hundra på den beställningen. För en gångs skull tror jag faktiskt att jag lyckades köpa endast saker som jag hade planerat att handla. Nu till veckan tänkte jag göra en ny beställning. Min frans- och brynfärg snart är slut så det ska jag kolla efter. Jag tänkte också passa på att köpa några bättre sminkborstar och -penslar om jag hittar ett något lämpligt set.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *